gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Noordschote: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Noordschootse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Noordschote.

De lichtinval van je woonst in Noordschote: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Noordschote groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Noordschote waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Noordschootse woonst regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Noordschote. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze factoren in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Noordschote weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Noordschote. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Noordschote. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt