gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Ninove: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Ninoofse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Ninove, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Ninoofse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Ninove. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele buiging ontstaan. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Ninove. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Ninove: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Ninove groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Ninove waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Ninove. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Ninove. Tot dan!

Onze winkels in de buurt