gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Nieuwkerke: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw huis in Nieuwkerke. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Nieuwkerke, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Nieuwkerkse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Nieuwkerke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Nieuwkerke. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Nieuwkerke: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Nieuwkerke groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Nieuwkerke waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Nieuwkerke. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Nieuwkerke. Tot dan!

Onze winkels in de buurt