gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Nerem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Neremse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Nerem, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Nerem: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woning in Nerem groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Nerem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Nerem. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Onze specialisten in Nerem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Neremse woonst regelen. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Nerem. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Nerem. Tot snel!

Onze winkels in de buurt