gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Middelburg: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Middelburgse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Middelburg.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Middelburg. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Middelburg weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woning in Middelburg: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Middelburg groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Middelburg waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Middelburgse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Middelburg. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Middelburg. Tot snel!

Onze winkels in de buurt