gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Meerhout

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Meerhoutse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Meerhout.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Meerhout. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze elementen in het oog te houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Meerhout. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Meerhout: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Meerhout groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Meerhout, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Meerhoutse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Meerhout. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Meerhout. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt