gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Meensel-Kiezegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Meensel-Kiezegemse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Meensel-Kiezegem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Meensel-Kiezegemse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Meensel-Kiezegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakspecialisten van Diaz in Meensel-Kiezegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je huis in Meensel-Kiezegem: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je huis in Meensel-Kiezegem groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Meensel-Kiezegem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Meensel-Kiezegem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Meensel-Kiezegem. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt