gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Mazenzele: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw Mazenzeelse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Mazenzele, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Mazenzele: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Mazenzele groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Mazenzele waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Mazenzele. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Mazenzele. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Mazenzeelse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Mazenzele. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Mazenzele. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt