gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Malle

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Malle. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Malle.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Malle. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Malle. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Malse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woning in Malle: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Malle groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Malle waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en functioneel werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Malle. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Malle. Tot dan!

Onze winkels in de buurt