gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Lint

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Lintse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Lint.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Lint. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Lint. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Lint: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Lint groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Lint waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Lintse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Lint. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Lint. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt