gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Ledeberg: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Ledebergse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Ledeberg, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Ledebergse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Ledeberg. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Ledeberg. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Ledeberg: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Ledeberg een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Ledeberg, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Ledeberg. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Ledeberg. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt