gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kontich: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Kontich. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Kontich, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Kontich: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Kontich groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Kontich waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Kontich. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Kontich. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Kontichse huis regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Kontich. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Kontich. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt