gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Koekelare

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Koekelare. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Koekelare, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Koekelare. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze specialisten in Koekelare weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Koekelare: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Koekelare groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Koekelare, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Koekelaarse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Koekelare. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Koekelare. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt