gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Knokke-Heist: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Knokke-Heistse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Knokke-Heist, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Knokke-Heist. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakmannen in Knokke-Heist weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Knokke-Heist: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Knokke-Heist groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Knokke-Heist en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Knokke-Heistse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Knokke-Heist. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Knokke-Heist. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt