gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Klein-Gelmen: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning in Klein-Gelmen. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Klein-Gelmen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Klein-Gelmense woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Klein-Gelmen: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Klein-Gelmen groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Klein-Gelmen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Klein-Gelmen. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Klein-Gelmen. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Klein-Gelmen. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Klein-Gelmen. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt