gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kersbeek-Miskom: kies voor optimaal comfort

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Kersbeek-Miskomse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Kersbeek-Miskom, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Kersbeek-Miskomse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Kersbeek-Miskom: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Kersbeek-Miskom groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Kersbeek-Miskom, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Kersbeek-Miskom. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Onze vakspecialisten in Kersbeek-Miskom weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Kersbeek-Miskom. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Kersbeek-Miskom. Tot dan!

Onze winkels in de buurt