gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kermt: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Kermtse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Kermt, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Kermtse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je huis in Kermt: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Kermt een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Kermt waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Kermt. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakspecialisten in Kermt weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Kermt. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Kermt. Hopelijk tot gauw!

Veelgestelde vragen over de jaloezieën van Diaz

Wat is het verschil tussen de horizontale en verticale jaloezieën?

Het verschil tussen horizontale en verticale jaloezieën spreekt voor zich. Beide varianten zijn perfect inzetbaar als zonwering én zijn hygiënischer dan gewone gordijnen. Welke jaloezieën je kiest voor je woning in Kermt is eerder een kwestie van persoonlijke smaak. Ga je voor verticale jaloezieën, dan ogen je ramen iets groter.

Hoe verschillen houten en aluminum jaloezieën van elkaar?

Is een industriële look helemaal je ding? Dan raden we je aan te kiezen voor jaloezieën uit aluminium. Eerder te vinden voor warmte en gezelligheid? Dan zijn houten jaloezieën meer voor jou weggelegd. Vraag je je af hoe de jaloezieën in je woning er zullen komen uit te zien? Maak dan zeker eens gebruik van onze gratis configurator of vraag advies bij je lokale verdeler.

Kies ik voor manuele of elektrische jaloeziebediening voor mijn woning in Kermt?

Wie het zichzelf graag extra gemakkelijk maakt, kiest voor elektrische bediening. Daarmee open of sluit je je zonwering met één druk op de knop. Of misschien maak je liever gebruik van de app. Handig toch!

Ga ik voor jaloezieën met ladderband of ladderkoord?

Hou je van een subtiele verbinding tussen de lamellen van je jaloezieën? Dan is een ladderkoord de beste keuze voor jou. Mag het wat opvallender zijn, dan ga je voor een ladderband. Ontdek de verschillende mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt