gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kanegem: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woning in Kanegem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Kanegem.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Kanegem. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen? Onze vakmannen in Kanegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Kanegem: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Kanegem groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Kanegem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Kanegemse woning regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen stevig, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Kanegem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Kanegem. Tot snel!

Onze winkels in de buurt