gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Hulste: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Hulste. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Hulste, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Hulste: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Hulste groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Hulste waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Hulstse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Hulste. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Hulste. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Hulste. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Hulste. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt