gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Herk-de-Stad

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Herk-de-Stad. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Herk-de-Stad, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Herk-de-Stad: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Herk-de-Stad groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Herk-de-Stad en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Herkse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Herk-de-Stad. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Herk-de-Stad. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Herk-de-Stad. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Herk-de-Stad. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt