gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Herfelingen: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Herfelingse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Herfelingen, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Herfelingen: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Herfelingen groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Herfelingen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Herfelingen. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze specialisten in Herfelingen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Herfelingse woonst zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Herfelingen. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Herfelingen. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt