gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Herentals: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Herentalse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Herentals, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Herentalse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Herentals: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Herentals groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Herentals en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Herentals. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Herentals. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Herentals. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Herentals. Tot snel!

Onze winkels in de buurt