gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Hemiksem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Hemiksemse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Hemiksem.

De lichtinval van je woonst in Hemiksem: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Hemiksem groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Hemiksem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Hemiksem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Twijfel je nog? Onze vakmannen in Hemiksem weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Hemiksemse huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Hemiksem. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Hemiksem. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt