gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Halle-Booienhoven: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Halle-Booienhoven. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Halle-Booienhoven.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Halle-Booienhoven. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Halle-Booienhoven. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Halle-Booienhovense woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Halle-Booienhoven: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Halle-Booienhoven groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Halle-Booienhoven, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Halle-Booienhoven. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Halle-Booienhoven. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt