gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Gijzelbrechtegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Gijzelbrechtegem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Gijzelbrechtegem.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woonst zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Gijzelbrechtegem: verticale versus horizontale jaloezieën

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Gijzelbrechtegem groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Gijzelbrechtegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Gijzelbrechtegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte kromming. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? De vakkenners van Diaz in Gijzelbrechtegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Gijzelbrechtegem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Gijzelbrechtegem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt