gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Elversele: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Elversele. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Elversele, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Elverseelse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Elversele: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je huis in Elversele groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Elversele waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Elversele. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Elversele. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Elversele. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Elversele. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt