gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Drongen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Drongen. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Drongen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Drongense woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Drongen: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Drongen groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Drongen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Drongen. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? De vakmannen van Diaz in Drongen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Drongen. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Drongen. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt