gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Diets-Heur: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Diets-Heurse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Diets-Heur.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Diets-Heurse woning zo geregeld. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Diets-Heur: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Diets-Heur een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Diets-Heur en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Diets-Heur. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte kromming. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Diets-Heur. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Diets-Heur. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Diets-Heur. Tot snel!

Onze winkels in de buurt