gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Diest: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woning in Diest. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Diest, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Diest: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woning in Diest groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Diest, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Diest. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze factoren in het oog te houden. Twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Diest weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Diesterse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Diest. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Diest. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze jaloezieën

Wat is het verschil tussen de horizontale en verticale jaloezieën?

Het verschil tussen horizontale en verticale jaloezieën spreekt voor zich. Beide varianten zijn perfect inzetbaar als zonwering én zijn hygiënischer dan gewone gordijnen. Welke jaloezieën je kiest voor je woning in Diest is eerder een kwestie van persoonlijke smaak. Ga je voor verticale jaloezieën, dan ogen je ramen iets groter.

Waar situeren zich de verschillen tussen houten en aluminium jaloezieën?

Fan van een industriële look? Dan zijn jaloezieën uit aluminium echt iets voor jou. Wie eerder houdt van warme, gezellig sfeer raden we aan te kiezen voor houten jaloezieën. Vraag je je af welke jaloezieën nu het beste passen bij je woning? Twijfel dan niet om gebruik te maken van onze gratis configurator of om advies te vragen in een van onze verdelers.

Wanneer kies ik voor elektrische bediening van mijn jaloezieën in Diest?

Om het jezelf extra gemakkelijk te maken kan je tegenwoordig ook gebruikmaken van elektrische bediening. Met één druk op de knop open of sluit je al je jaloezieën in één keer. Heb je een smartphone? Dan kan je ook onze app inschakelen voor je bediening. Handig toch!

Ga ik voor jaloezieën met ladderband of ladderkoord?

Hou je van een subtiele verbinding tussen de lamellen van je jaloezieën? Dan is een ladderkoord de beste keuze voor jou. Mag het wat opvallender zijn, dan ga je voor een ladderband. Ontdek de verschillende mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt