gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Diepenbeek: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Diepenbeekse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Diepenbeek, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Diepenbeek. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Diepenbeek. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Diepenbeekse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Diepenbeek: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Diepenbeek groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Diepenbeek waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Diepenbeek. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Diepenbeek. Tot snel!

Onze winkels in de buurt