gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Desselgem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Desselgem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Desselgem.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Desselgem. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Desselgem. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Desselgemse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Desselgem: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Desselgem groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Desselgem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Desselgem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Desselgem. Tot snel!

Onze winkels in de buurt