gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Denderhoutem: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw huis in Denderhoutem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Denderhoutem.

De lichtinval van je woonst in Denderhoutem: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je huis in Denderhoutem groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Denderhoutem waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Denderhoutemse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Denderhoutem. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Denderhoutem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Denderhoutem. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Denderhoutem. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt