gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Brussegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Brussegemse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Brussegem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Brussegemse huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Brussegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze elementen in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze vakspecialisten in Brussegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woning in Brussegem: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Brussegem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Brussegem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Brussegem. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Brussegem. Tot snel!

Onze winkels in de buurt