gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Bever: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Beverse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Bever.

De lichtinval van je woonst in Bever: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Bever groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Bever waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Beverse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Bever. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Bever. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Bever. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Bever. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt