gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Beernem: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Beernem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Beernem, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Beernem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Beernem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Beernem: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woning in Beernem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Beernem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Beernemse woonst regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Beernem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Beernem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt