gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in As: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in As. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in As, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Asserse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in As. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in As. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woning in As: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in As groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in As waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, stijlvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in As. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in As. Tot snel!

Onze winkels in de buurt