gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Anzegem: modern en tijdloos

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Anzegemse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Anzegem.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Anzegemse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Anzegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Anzegem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Anzegem: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Anzegem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Anzegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Anzegem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Anzegem. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt