gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Nerem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woonst in Nerem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Nerem, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Nerem. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Nerem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Nerem: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale lamellen laten je woonst in Nerem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Nerem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Nerem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Nerem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt