gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Machelen (Zulte)

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Machelen (Zulte). Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Machelen (Zulte), bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Machelen (Zulte). Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Machelen (Zulte). Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Machelen (Zulte): horizontale versus verticale jaloezieën

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale jaloezieën zorgt ervoor dat je woning in Machelen (Zulte) groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Machelen (Zulte), waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Machelen (Zulte). Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Machelen (Zulte). Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt