gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Hoeleden: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Vlaams-Brabantse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Hoeleden, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Hoeleden. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Hoeleden. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woonst regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Hoeleden: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je huis in Hoeleden groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Hoeleden en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Hoeleden. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Hoeleden. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt