gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Hoeilaart

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Vlaams-Brabantse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort jaloezieën – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Hoeilaart.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Hoeilaart. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Hoeilaart. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Hoeilaart: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Hoeilaart groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Hoeilaart, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Hoeilaart. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Hoeilaart. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt