gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Herk-de-Stad

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Limburgse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Herk-de-Stad.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Herk-de-Stad: verticale versus horizontale jaloezieën

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Het gebruik van verticale jaloezieën zorgt ervoor dat je woonst in Herk-de-Stad groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Herk-de-Stad waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Herk-de-Stad. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Twijfel je nog? De vakmannen van Diaz in Herk-de-Stad weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Herk-de-Stad. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Herk-de-Stad. Tot snel!

Onze winkels in de buurt