gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Hechtel-Eksel: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Limburgse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Hechtel-Eksel, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Hechtel-Eksel. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Hechtel-Eksel. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Hechtel-Eksel: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woning in Hechtel-Eksel groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Hechtel-Eksel waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Hechtel-Eksel. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Hechtel-Eksel. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt