gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Genk

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Limburgse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Genk.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Genk. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Genk. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Genk: horizontale versus verticale jaloezieën

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Genk groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Genk en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Genk. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Genk. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt