Diaz Sunprotection draagt sport een warm hart toe!

In 2018 was Diaz Sunprotection volop aanwezig op het vlak van sportsponsoring:

  • Diaz was met trots sponsor van het sportgala 2018. Als exclusieve sponsor kwam Diaz nadrukkelijk in beeld bij de uitreiking van sportman en -vrouw van het jaar.
  • Bij de Lotto zesdaagse van Vlaanderen-Gent was Diaz trots als shirtsponsor van de wereldkampioenen Roger Kluge en Theo Reinhardt!
  • De passie voor het voetbal zit diep bij Diaz Sunprotection! Wij zijn sponsor van KV Oostende en Club Brugge.
  • Tijdens Playoff 1 genoot Diaz Sunprotection veel aandacht. We stonden op de mouw van de kampioen van vorig jaar Club Brugge.

Andere interessante berichten

 

Bekijk ook eens andere berichten uit de blog:

 

KV Oostende heeft een topvoorzitter vast!

Onze zaakvoerder, Frank Dierckens, is vanaf 18 februari voorzitter van voetbalclub KV Oostende. Een taak die hij vast en zeker met zijn gekende passie en enthousiasme zal uitoefenen. Als gedreven ondernemer zal hij met plezier zijn tanden zetten in alle uitdagingen die er zijn.

Lees meer

Stabiliteit bij grote raampartijen

In België hebben we de neiging om te bouwen met veel oog voor een maximale lichtinval. Bij een grotere woning impliceert dit ook grote raampartijen. Door de techniek kunnen grote rolgordijnen of vouwgordijnen al breedtes aan van om en bij de 4 meter.

Lees meer

Is een Duo-Roll duur?

De prijs van een Duo-Roll ligt vanzelfsprekend hoger dan deze van een standaard rolgordijn. Dit is echter wel vrij makkelijk te verklaren. Een Duo-Roll heeft namelijk dubbel zoveel meter stof als een normaal rolgordijn. Bovendien is de Duo-Roll standaard uitgerust met een cassette. Aangezien de stof en de verwerking ervan +-75% uitmaakt van de prijs van een rolgordijn, is het normaal dat een verdubbeling van het aantal meter een serieuze prijsstijging veroorzaakt.Lees meer

Verticale jaloezieën

Zonder twijfel één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie. Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit.
Een verticale jaloezie bestaat uit een aluminium rail en lamellen. Er zijn verschillenede materiaalkeuzes voor de lamellen, zo bestaan er textiellamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen.

Lees meer

Retro wood

Een echte topper is ons assortiment is het Retro wood. Deze lamellen hebben een speciale behandeling gekregen waardoor ze een prachtig, rustiek karakter krijgen. Dit uitzicht is heel populair in gezellige interieurs.


Om de juiste accenten te leggen in interieurs is deze collectie een must-see. Ga de collectie ontdekken bij één van onze verdelers.Lees meer