Diaz Sunprotection draagt sport een warm hart toe!

In 2018 was Diaz Sunprotection volop aanwezig op het vlak van sportsponsoring:

  • Diaz was met trots sponsor van het sportgala 2018. Als exclusieve sponsor kwam Diaz nadrukkelijk in beeld bij de uitreiking van sportman en -vrouw van het jaar.
  • Bij de Lotto zesdaagse van Vlaanderen-Gent was Diaz trots als shirtsponsor van de wereldkampioenen Roger Kluge en Theo Reinhardt!
  • De passie voor het voetbal zit diep bij Diaz Sunprotection! Wij zijn sponsor van KV Oostende en Club Brugge.
  • Tijdens Playoff 1 genoot Diaz Sunprotection veel aandacht. We stonden op de mouw van de kampioen van vorig jaar Club Brugge.

Andere interessante berichten

 

Bekijk ook eens andere berichten uit de blog:

 

Waarom kiezen?

Uw woning biedt misschien wel mogelijkheden voor verschillende soorten raamdecoratie. Afhankelijk van het gewenste comfort, interieurstijl en de grootte van uw ramen kan de ideale keuze gemaakt worden.
In deze realisatie ziet u het perfecte huwelijk tussen het interieur van de woning en de gekozen raamdecoratie.

Lees meer

Grote keuze

Om te bepalen welke kleur, structuur of textuur de panelen kunnen krijgen, kan u samen met één van onze verdelers uw keuze maken uit de collectie van de rolgordijnstoffen. Dit betekent dat er meer dan 500 mogelijke stoffen zijn waaruit u kan kiezen.

Lees meer

De evolutie van Duo-roll

Enkele jaren geleden was deze raamdecoratie een nieuwkomer. Wij zijn dan ook trots dat wij de Duo-roll als eerste introduceerden op de Belgische markt. Niemand had immers kunnen voorspellen dat deze speciale rolgordijnen zo’n enorm succes zouden kennen.


Door de jaren heen is onze collectie aan stoffen dan ook enorm uitgebreid. Vandaag kan u kiezen uit vele uiteenlopende kleuren en structuren.Lees meer

Elektrische rolgordijnen

Traditioneel denken we bij raamdecoratie steeds aan een manuele bediening via een ketting of een koord. Er bestaan echter oplossingen met een veel hoger comfort, namelijk raamdecoratie met elektrische bediening.Lees meer

Wanneer brandwerendheid een must is...

Ontdek onze volledige brandwerend collectie Contract Curtainz een garantie voor veiligheid en kwaliteit.

Op zoek naar een knap en stijlvol gordijnstof volgens alle brandwerende normen? In onze inspirerende en uitgebreide collectie met méér dan 250 referenties vindt u zeker de gepaste stof voor uw project. Veiligheid is allesbehalve saai!Lees meer